Λίγα λόγια για εμάς

Εμείς, η Οικογένεια Αβραμίδη βρισκόμαστε στο χώρο του γάλακτος από το 1974.

Παράγουμε γαλακτοκομικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον με την άρτια στημένη μεταποιητική μονάδα.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρότυπο FSSC, και έχει έντονη δραστηριότητα σε ξένες αγορές όπως η ΑΜΕΡΙΚΗ η ΕΥΡΩΠΗ.

Το γάλα μας συλλέγεται καθημερινά από μικρές οικογενειακές φάρμες που βόσκουν τα ζώα τους στα ορεινά υψηπέδια της Δυτικής Μακεδονίας. Όλοι οι συνεργαζόμενοι παραγωγοί ακολουθούν σιτηρέσιο με υψηλά στάνταρ που προτείνει η εταιρία μας σε συνεργασία με αναγνωρισμένους ζωοτέχνες και τροφοδοτούνται με δικές μας ζωοτροφές.

Με αυτή την αλυσίδα καταφέρνουμε να έχουμε υγεία στα ζώα και γάλα πραγματικά κορυφαίας ποιότητας.

  • Εγκαταστάσεις

Η βιοτεχνία βρίσκεται στο 6χλμ Κοζάνης-Καστοριάς σε ιδιόκτητο χώρο εμβαδού 11000m και εγκαταστάσεις 1200m. Το 2012 εισήχθει στον
αναπτυξιακό νόμο όπου και ανακαινίστηκε πλήρως.

  • Καινοτομία

Η ανάγκη για επιστροφή σε αγνά, φυσικά αλλά και απολαυστικά προϊόντα είναι το μεγάλο μυστικό που υπάρχει σε κάθε προϊόν με τη σφραγίδα της Οικογένειας Αβραμίδη.

Η οικογένεια Αβραμίδη πρωτοπορεί και προσθέτει ένα νέο προϊόν στην γκάμα της. Παγκόσμια καινοτομία, χειροποίητο γιαούρτι με γάλα γαϊδούρας στραγγισμένο παραδοσιακά σε τσαντίλα.

  • Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να παράγουμε γαλακτοκομικά προϊόντα όπου να γεύονται πρώτα τα δικά μας παιδιά η δικιά μας οικογένεια.

Τα προϊόντα μας

Γαλακτοκομικά προϊόντα...όπως παλιά

Η ανάγκη για επιστροφή σε αγνά, φυσικά αλλά και απολαυστικά προϊόντα είναι το μεγάλο μυστικό που υπάρχει σε κάθε προϊόν με τη σφραγίδα της Οικογένειας Αβραμίδη.

Τα νέα μας

Τα προϊόντα μας

Βρείτε τα προϊόντα μας σε επιλεγμένους πωλητές
Επικοινωνια